Vi  er  stolt over,  at have så mange tilfredse kunder. Nedenfor kan du se, et udpluk af, hvad  vore kunder mener om os.

Se listen af solgte boligere her
 • Et tæt kendskab til huset og dets fordele.

  Hjælp til både køb og salg - kan varmt anbefales!

  Jeg har både købt og solgt hus med hjælp fra Kim Vittrup, og det kan varmt anbefales. Vi og de købere som i processen fik forevist vores hus, fik en god og meget personlig behandling. Vi var altid sikre på, at vores hus blev præsenteret godt, og at Kim eller en af de øvrige havde et tæt kendskab til huset og dets fordele. Og så er det faktisk ret indviklet at sælge hus. Der er rigtig mange arbejdsgange, attester osv. og dem havde Kim Vittrup 100 % styr på. Vi fik solgt vores hus på knap en måned - og stort set til prisen.

  John Aarsøe

  Se hele udtalelsen
 • Seriøs mægler med fingren på pulsen.

  Skulle have valgt rigtig mægler noget før.

  En seriøs mægler med fingeren på den lokale puls, hus solgt på kort tid efter at tre andre ejendomsmæglere havde prøvet, ærgerligt jeg ikke brugte ham meget før.

  Ole Sørensen

  Se hele udtalelsen
 • Kim er meget velinformeret om de boliger han sælger.

  Kim kan man altid komme i kontakt med.

  Kim er meget velinformeret om de boliger han sælger. Han er tilmed en meget behagelig og rar mand, som man altid kan komme i kontakt med. Vi var meget trygge ved Kim. De varmeste anbefalinger herfra.  

  Malou og Felix

  Se hele udtalelsen
 • Humor mangler der heller ikke.

  Helt rolig, saglig og nede på jorden.

  Kim og Emil er yderst behagelige, hvis man kan sige sådan, helt rolig, saglig og nede på jorden. Humor mangler der heller ikke. Vi har gjort, og vil fortsætte, med at anbefale Jer til alle ? Og så tak for en hurtig og tilfredsstillende handel.

  Søs & Matthew McGeely

  Se hele udtalelsen
 • En reel og ærlig mægler.

  Den bedste anbefaling til andre.

  Jeg vil hermed give Kim Vittrup den bedste anbefaling til andre. Lige fra første møde følte jeg mig tryg ved at overlade salget af min sygdomsramte søsters hus til ham. Kim er venligheden selv. Det samme kan man sige om Emil som blev involveret i omtalte handel. Det var ejendomshandler Poul Olesen på Fur, som anbefalede mig Kim Vittrup og omtalte ham som en reel og ærlig mægler, og det har han til fulde levet op til.

   

  Jytte Johansen

  Se hele udtalelsen
 • Professionel hjælp og vejledning med salg af bolig

  En rigtig god oplevelse

  En rigtig god oplevelse og professionel hjælp og vejledning i forbindelse med salg af bolig. Kim Vittrup er meget sympatisk og tillidsfuld. Vi er meget godt tilfreds med hele forløbet. Vi anbefaler gerne Kim Vittrup A/S til andre.

  Birgitte og Asger Andersen

  Se hele udtalelsen
 • Han gjorde et flot stykke arbejde i forbindelse med salg af vores hus.

  Altid til at komme i kontakt med.

  Kim er en dygtig, seriøs og personlig ejendomsmægler. Altid til at komme i kontakt med. Han gjorde et flot stykke arbejde i forbindelse med salg af vores hus. Har også hørt, at Kim er god og ærlig i forbindelse med køb af ejendom, så altså ikke kun ved hussalg. Så en stor anbefaling her fra.

  Winnie Madsen

  Se hele udtalelsen
 • Kun ros herfra :)

  Vi er SÅ fuldt ud tilfredse ..

  Vi er SÅ fuldt ud tilfredse med både den behandling som vi har fået, men også den måde som han er på! Det er uden tvivl den bedste ejendomsmægler vi nogensinde har haft(og vi har haft mange!). Kun ros herfra :-)

  Jamie og Martin

  Se hele udtalelsen
 • Super professionel mægler, sælger og forhandler

  Kan varmt anbefale Kim Vittrup A/S til huskøb eller hussalg

  Kan varmt anbefale Kim Vittrup A/S til huskøb eller hussalg. Handlet hus med Kim for 3. gang, bestemt ikke sidste gang jeg bruger ham.

  Frank J Rosenkrantz

  Se hele udtalelsen
 • Is i maven

  Salg til toppris

  Da jeg valgte ejendomsmægler, havde jeg også 2 ejendomsmæglere til at give bud.  Jeg valgte den jeg følte ville varetage mine interesser bedst muligt.  Her er jeg sikker på at jeg valgte rigtig. - næsten en måned tog at blive enige med køberne (det var næsten ikke til at holde ud) men Kim sagde tag det roligt, jeg tror vi har tiden med os. Det havde vi også. :) jeg er overbevist om, at vi  fik absolut toppris ved at være rolig og alligevel kende vores besøgstid. Havde det stået til mig,  havde jeg slået til allerede efter en uge og fået kr. 50.000 mindre i pris.   Det er jo først når man har en køber, man finder ud af om man har valgt den rigtige mægler. Varmeste anbefalinger

  Per Nielsen

  Se hele udtalelsen

Kim Vittrup a/s | Gråbrødrestræde 8 | DK-8900 Randers C | Tlf.: 8641 0157 | e-mail: info@kivias.dk | CVR: 32563198

Læs om vores persondata- og cookiepolitik